Gulvslibning

Vi tilbyder alle typer af gulvbehandling til konkurrencedygtige priser og i en uovertruffen kvalitet.
Vi kører overalt på Sjælland og udfører udelukkende kvalitetsarbejde. Tilfredse kunder er det absolut vigtigste for os.

Når du vælger os som din gulvmand, er du garanteret:

Gulvafhøvling og gulvslibning

Kildegaard Gulve er et kompetent og tryghedsskabende gulvfirma med over 20 års erfaring som gulvsliber.

Hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd på grund af hakker, ridser eller ujævnheder, så kan gulvafslibning eller gulvafhøvling være det rigtige valg for dig.

Ved gulvafslibning, sliber man overfladen af gulvet så det får en pæn og glat overflade.

Denne metode er at foretrække, hvis der ikke er dybe ujævnheder i overfladen.
Ved gulvafhøvling, afhøvler man træoverfladen dybere end ved gulvafslibning. Derfor kan gulvafhøvling typisk egne sig til gulve med større og dybere ujævnheder i overfladen, som ikke kan udlignes med en afslibning. Ved afhøvling går man altså ned og skærer det øverste stykke af gulvet af i modsætning til gulvafslibning, hvor man bruger gulvsliberens slibepapir til at give gulvet en flottere finish på overfladen.

Hos Kildegaard Gulve, har vi stor erfaring og ekspertise med både gulvafhøvling og gulvslibning. Uanset om det gælder dit gulv i stuen, soveværelset, i firmaet, på terrassen eller trappen, så kan vi finde den bedste løsning til at behandle lige netop dit gulv.


  Gulvafhøvling og gulvslibning

  Gulvslibning og afhøvling til private og erhverv

  Kildegaard Gulve er dit professionelle gulvfirma, som tilbyder gulvbehandlinger af høj kvalitet på hele Sjælland. Med 22 års erfaring som gulvbehandler ved vi, hvad der skal til for at give dit gulv et nyt liv. Vi har i en lang årrække hjulpet både privatpersoner og virksomheder med at få deres gulve til at se så gode som nye ud igen.

  Et nybehandlet gulv kan give dit hjem et helt nyt udtryk, så du igen kan være stolt af at vise dit hjem frem når du får gæster. Uanset hvilken slags behandling dit trægulv har brug for, så rykker vi ud og laver en vurdering, hvorefter vi udfører præcis den service dit gulv har brug for.

  Ring til os på 60 80 30 95 eller udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage inden for 12 timer.

  Vores kunder siger

  Vores kunder siger

  Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Anbefaling herfra

  Kommer til tiden og laver et perfekt stykke arbejde til en fair pris. Kan anbefales herfra.
  Henrik
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Anbefaling herfra

  Kommer til tiden og laver et perfekt stykke arbejde til en fair pris. Kan anbefales herfra.
  Henrik
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Professionelt og hurtig service

  Brian rykkede ekstremt hurtigt på vores forespørgsel. Han var professionel og rar – jeg modtog billeder af vores gulv mens processen var i gang, og jeg er meget tilfreds med det arbejde, han har udført. Jeg har nu booket ham til at slibe resten af min lejlighed. Mange anbefalinger herfra.
  Ida
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Langt over forventningen

  Jeg har i min tid fået udført flere gulvafhøvlinger og ofte i svingende kvalitet. Derfor var det en ekstra fornøjelse denne gang at benytte Kildegaard Gulve Aps. i Hørsholm, arbejdet blev udført i en kvalitet langt langt over forventning. Gulvene står nu som nye og med hele tre lakeringer. Den højeste kvalitet jeg har set til dato, og prisen var absolut konkurrencedygtig, jeg skal derfor give min bedste anbefaling til Kildegaard Gulve.
  Frank
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling

  Kæmpe anbefaling! Vi har fået afslebet og olieret et spisebord, og bordet ser nu fuldstændig nyt ud efter at have været i Brians hænder. Han har lavet et virkelig flot stykke arbejde og samtidigt ydet top service, hvor bordet både blev hentet og afleveret igen – og al dette til en rimelig pris.
  Patricia
  via Trustpilot

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 60 80 30 95

  Efterbehandling af gulv

  Efter dit gulv er blevet slebet, anbefales det at få lavet en efterbehandling. Hvis dit gulv ikke får en efterbehandling, vil træet være sart og modtageligt over for snavs og farvede væsker. Efterbehandling af dit gulv kan gøres på forskellige måder alt efter hvad man ønsker i forhold til udseende og slidstyrke af gulvet. Inden behandling med sæbe eller olie, anbefales det at give gulvet en ludbehandling, da det sørger for, at træet bevarer dets struktur og samtidig lysner gulvet.
  Efter en ludbehandling, kan man beskytte træet yderligere ved at give det en lak- eller oliebehandling, som sørger for, at træet kan holde sig pænt i mange år.

  Tøv ikke med at kontakte os hvis dit gulv har brug for behandling. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller rykke ud og behandle dit gulv.