4,8 stjerner fordelt på +44 anmeldelser

Slibning af bordplader

Vi tilbyder alle typer af slibeopgaver til konkurrencedygtige priser og i en uovertruffen kvalitet. Vi kører overalt på Sjælland og udfører udelukkende kvalitetsarbejde. Tilfredse kunder er det absolut vigtigste for os.

Når du vælger os, er du garanteret et gulvfirma med:

Få et uforpligtende tilbud
Vi vender tilbage indenfor 48 timer

Afslibning af bordplade

Kildegaard Gulve er et kompetent og tryghedsskabende gulvfirma med over 22 års erfaring som gulvsliber.

Afslibning af en bordplade, kan give et rum et frisk pust. Om det er bordpladen i køkkenet, spisebordet i stuen eller andre møbler med træplader, så kan en nyslebet og efterbehandlet bordplade være det der afgør rummets udtryk. Afslibning er en billig måde at forny en bordplade på uden af udskifte den helt.

Når det kommer til afslibning af bordplader, er det altid en god idé at få en professionel til at gøre det for en. På denne måde ved du at du får en med erfaring som ved hvad de laver, og du undgår samtidig selvforskyldte skader i dit hjem. Det kan være dit køkkenbord er blevet slidt med årene, eller at der er kommet brændemærker, fedtpletter eller andre skader. I så fald kan en afslibning af bordpladen være med til at få den til at se pæn og ny ud igen.

Hos Kildegaard Gulve, har vi en stor passion for slibning af bordplader. Vi ved hvor meget en nyslebet bordplade kan betyde for rummets æstetik, og derfor er vi stolte af at kunne levere bordplade slibninger i særklasse.

Vores kunder siger

4,8 stjerner fordelt på +44 anmeldelser

Efterbehandling af bordpladen

Når bordpladen er slebet, er det vigtigt med en ordentlig efterbehandling, så bordpladen kan holde sig pæn i så mange år som muligt. Som efterbehandling til bordplader, anbefaler vi enten lak- eller oliebehandling. Dette sikrer, at din bordplade kan tåle at blive udsat for væsker, fedt og snavs.

Modstandsdygtigheden der skabes efter en lak- eller oliebehandling er essentiel for at din bordplade kan holde i lang tid, så der ikke er brug for en ny afslibning inden for kort tid.

Vores kunder siger

Ring til os

Vi sidder klar på telefon 60 80 30 95

Få et tilbud på afslibning af din bordplade

Hos Kildegaard Gulve, udfører vi glædeligt afslibning af alle slags træbordplader. Vi har mange års erfaring og en stor passion for netop dette. Vi er altid med til at rådgive dig når du vælger os til at slibe dine bordplader. Dertil medhører også vejledning til at vedligeholde bordpladen, så den kan holde sig pæn i så mange år som muligt.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan redde din bordplade, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sliber bordplader af alle størrelser til både private hjem og virksomheder. Ring til os på 60 80 30 95 eller udfyld kontaktformularen. Vi vender altid tilbage på henvendelser inden for 12 timer.

Indhent et tilbud