Slibning af bordplader

Vi tilbyder alle typer af slibeopgaver til konkurrencedygtige priser og i en uovertruffen kvalitet.
Vi kører overalt på Sjælland og udfører udelukkende kvalitetsarbejde. Tilfredse kunder er det absolut vigtigste for os.

Når du vælger os, er du garanteret et gulvfirma med:

Afslibning af bordplade

Kildegaard Gulve er et kompetent og tryghedsskabende gulvfirma med over 22 års erfaring som gulvsliber.

Afslibning af en bordplade, kan give et rum et frisk pust. Om det er bordpladen i køkkenet, spisebordet i stuen eller andre møbler med træplader, så kan en nyslebet og efterbehandlet bordplade være det der afgør rummets udtryk. Afslibning er en billig måde at forny en bordplade på uden af udskifte den helt.

Når det kommer til afslibning af bordplader, er det altid en god idé at få en professionel til at gøre det for en. På denne måde ved du at du får en med erfaring som ved hvad de laver, og du undgår samtidig selvforskyldte skader i dit hjem. Det kan være dit køkkenbord er blevet slidt med årene, eller at der er kommet brændemærker, fedtpletter eller andre skader. I så fald kan en afslibning af bordpladen være med til at få den til at se pæn og ny ud igen.

Hos Kildegaard Gulve, har vi en stor passion for slibning af bordplader. Vi ved hvor meget en nyslebet bordplade kan betyde for rummets æstetik, og derfor er vi stolte af at kunne levere bordplade slibninger i særklasse.


  Vores kunder siger

  Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Anbefaling herfra

  Kommer til tiden og laver et perfekt stykke arbejde til en fair pris. Kan anbefales herfra.
  Henrik
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Anbefaling herfra

  Kommer til tiden og laver et perfekt stykke arbejde til en fair pris. Kan anbefales herfra.
  Henrik
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Professionelt og hurtig service

  Brian rykkede ekstremt hurtigt på vores forespørgsel. Han var professionel og rar – jeg modtog billeder af vores gulv mens processen var i gang, og jeg er meget tilfreds med det arbejde, han har udført. Jeg har nu booket ham til at slibe resten af min lejlighed. Mange anbefalinger herfra.
  Ida
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Langt over forventningen

  Jeg har i min tid fået udført flere gulvafhøvlinger og ofte i svingende kvalitet. Derfor var det en ekstra fornøjelse denne gang at benytte Kildegaard Gulve Aps. i Hørsholm, arbejdet blev udført i en kvalitet langt langt over forventning. Gulvene står nu som nye og med hele tre lakeringer. Den højeste kvalitet jeg har set til dato, og prisen var absolut konkurrencedygtig, jeg skal derfor give min bedste anbefaling til Kildegaard Gulve.
  Frank
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling

  Kæmpe anbefaling! Vi har fået afslebet og olieret et spisebord, og bordet ser nu fuldstændig nyt ud efter at have været i Brians hænder. Han har lavet et virkelig flot stykke arbejde og samtidigt ydet top service, hvor bordet både blev hentet og afleveret igen – og al dette til en rimelig pris.
  Patricia
  via Trustpilot

  Efterbehandling af bordpladen

  Når bordpladen er slebet, er det vigtigt med en ordentlig efterbehandling, så bordpladen kan holde sig pæn i så mange år som muligt. Som efterbehandling til bordplader, anbefaler vi enten lak- eller oliebehandling. Dette sikrer, at din bordplade kan tåle at blive udsat for væsker, fedt og snavs.

  Modstandsdygtigheden der skabes efter en lak- eller oliebehandling er essentiel for at din bordplade kan holde i lang tid, så der ikke er brug for en ny afslibning inden for kort tid.

  Vores kunder siger

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 60 80 30 95

  Få et tilbud på afslibning af din bordplade

  Hos Kildegaard Gulve, udfører vi glædeligt afslibning af alle slags træbordplader. Vi har mange års erfaring og en stor passion for netop dette. Vi er altid med til at rådgive dig når du vælger os til at slibe dine bordplader. Dertil medhører også vejledning til at vedligeholde bordpladen, så den kan holde sig pæn i så mange år som muligt.

  Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan redde din bordplade, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sliber bordplader af alle størrelser til både private hjem og virksomheder. Ring til os på 60 80 30 95 eller udfyld kontaktformularen. Vi vender altid tilbage på henvendelser inden for 12 timer.